• język migowy
  • e-mail
  • telefon: +48 32 43 14 333
  • lokalizacja
  • BiP

Jadłospis od 28.04 do 2.05.2025 r.

Poniedziałek, 28.04.2025 r.  

Zupa grochowa z kiełbasą na wywarze mięsno-warzywnym (2,3)

Pierogi z truskawkami z masłem i cukrem

Herbata

Deser mleczny-Bakuś

ALERGENY 

1) mleko i produkty pochodne,

2) zboża zawierające gluten,

3) seler,

4) jaja

Wtorek, 29.04.2025 r.

Rosół z lanym ciastem na wywarze mięsno-warzywnym (2,3,4)

Gulasz z indyka  (1,2,3)

Ziemniaki puree (1)

Ogórki kiszone plasterki

Herbata owocowa

ALERGENY 

1) mleko i produkty pochodne,

2) zboża zawierające gluten,

3) seler,

4) jaja,

5) ryby

Środa, 30.04.2025 r. 

 

Zupa jarzynowa z ziemniakami na wywarze mięsno- warzywnym

Makaron carbonara z boczkiem

Woda cytryną

Owoc

ALERGENY 

1) mleko i produkty pochodne,

2) zboża zawierające gluten,

3) seler,

4) jaja,

5) ryby

Czwartek, 1.05.2025 r. 

---

ALERGENY 

1) mleko i produkty pochodne,

2) zboża zawierające gluten,

3) seler,

4) jaja,

5) ryby

Piątek, 2.05.2025 r.

---

ALERGENY 

1) mleko i produkty pochodne,

2) zboża zawierające gluten,

3) seler,

4) jaja,

5) ryby

Alergeny - oznaczenie na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentowi informacji na temat żywności. 

Jadłospis przygotowany zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24.06.2015 r. i po zmianie z dnia 26.07.2016 r. 
Stołówka szkolna zastrzega sobie z przyczyn niezależnych zmiany w jadłospisie. 

do góry